Ne ajuta faptul suntem diferiti. In felul acesta ne completam cunostintele, abilitatile si rezultatele. Ca atare, asiguram  toate tipurile esentiale de servicii asociate unei agentii.

  • Consultanta
  • Comunicare
  • Design
  • Digital marketing

servicii-1

Fundamentam ideile indraznete pe premize serioase. Crestem astfel sansele de succes ale proiectelor care conteaza.

Audit de imagine si brand

Vrei sa faci o schimbare sau sa cresti notorietatea brandului? Ar fi bine sa fii sigur ca stii unde esti acum, care este profilul reputational,  cum te pozitionezi, care sunt oportunitatile si riscurile – si abia apoi sa treci la actiune. Analizam, evaluam si abia apoi facem recomandari.

Audit de comunicare

Comunicarea sta la baza oricaror procese operationale, institutionale sau de business. Rolul unui audit de comunicare – intern sau extern – este de analiza procesele, fluxurile , canalele si instrumentele de comunicare, tipurile de informatii si rolurile, de a identifica modalitati de reglementare, fluidizare si eficientizare.

Identitate corporatista

Perceptie. Valori asumate si valori internalizate. Definitie si rol in piata. Sincronizarea imaginii, a perceptiei publice cu identitatea corporate genereaza o claritate superioara a profilului reputational.

Marketing strategic

Totul sta la baza obiectivelor de business!  Elaborare strategiei de marketing presupune o traducere adecvata a viziunii de business in obiective clare, masurabile, indraznete, dar realiste. Fara o strategie de marketing adecvata, care sa tina cont de piata, competitie, oportunitati, avantaje competitionale, dar si riscuri si amenintari – activitatea de zi cu zi este doar o rutina intamplatoare. Sansele de succes ale unei companii cresc exponential atunci cand se elaboreaza, aplica, respecta si ajusteaza corect o strategie de marketing.

Strategie de comunicare

Comunicam ce, cui, cand, cum este mai bine. Pe canale determinate si cu o frecventa optima. Pentru a transmite un mesaj clar, coerent si planificat. Iar atunci cand comunicam, avem grija sa construim mesaje care sa fie direct relationate cu strategia de marketing si de business.

Strategie editoriala

Stabilim care sunt cele mai optime canale de comunicare, cum se poate etapiza comunicarea si care sunt mesajele adecvate. Asa incat impactul comunicarii sa fie cat mai bun raportat la efort, cost si obiectiv. Abia apoi scriem…

servicii-2

Totul porneste de la un mesaj. Care are la baza un obiectiv. Da, nimic nu e intamplator din ceea ce spunem sau scriem; nu crosetam texte pompoase, ci comunicam inteligent. Cu  toate categoriile de public, pe canale dedicate. Iar cine nu comunica, sigur spune ceva …

Media Relations

Mentinem o relatie deschisa, corecta si permanenta cu reprezenantii presei si creatorii de opinie. Stabilim pentru fiecare situatie instrumente, canale si mesaje adecvate asa incat impactul comunicarii media sa fie cat mai bun. 

Comunicare integrata

Mediile actuale sunt asaltate zilnic de mii si mii de mesaje. Pentru a te distinge de restul, ai nevoie de o comunicare convergenta, care aplice un mesaj strategic difuzat pe diverse medii si canale, apeland la instrumente variate. 

Social media

In ce masura te ajuta, ai nevoie sau depinzi de o strategie inteligenta pe mediile si retelele sociale? Evaluam importanta componentei de social media si impactul acesteia pentru business-ul tau, elaboram o strategie si un plan de comunicare si generam continut aceasta componenta de comunicare.

Copywriting

Ai nevoie de mesaje unice? Daca te intereseaza ceva mai mult decat simple sloganuri – cele mai multe, partial expirate – trebuie sa tii cont de o multitudine de factori: obiectiv, pozitionare, target, canal, instrument, context… Neaparat se adauga un strop de inspiratie!   

design

Sustinem obiectivul de comunicare cu un continut strategic, dar si cu o grafica pe masura. Punem creativitatea la bataie si generam vizualuri memorabile care sa sustina obiectivele de comunicare si sa rezoneze cu personalitatea si identitatea companiei, care sa ajute la pozitionare si diferentiere.

Identitate vizuala

Idenitatea vizuala este mult mai mult decat un simplu logo dragut desenat. Identitatea vizuala inseamna analiza, concept, pozitionare etc. – asa incat sa reflecte valorile si pozitionarea brandului tau.  Identitatea vizuala inseamna si reguli si oportunitatii de expunere, asa incat imaginea ta sa fie recognoscibila, apreciata si cautata.

Web design

Consideram ca fiecare produs, serviciu sau business in ansamblu are un grad de unicitate. Ca atare, identificam elementele de unicitate si cream website-uri cu design si continut care o reflecte cat mai fidel, asa incat acestea sa fie cu adevarat representative.  Asiguram intregul pachet de servicii asociate unui website actual: de la analiza si evaluare, la executie (design, programare, SEO, CMS, continut, copywriting), pana la servicii post-executie (hosting si mentenanta).

Grafica publicitara

Indiferent daca este vorba de material electronice sau pentru print, realizam orice tip de grafica publicitara (de la carti de vizita, brosuri de prezentare, flyere publictare, roll-up-uri, pana la machete publicitare si newslettere electronice). Materialele de grafica publicitara sunt realizate in spiritul autenticitatii, dar – evident – in  spiritul identitatii corporatiste existente.

servicii-4

Citim stirile pe internet. Ne uitam la filme online. Uitam sa scriem de mana.
Si in aceeasi masura, brandul traieste, respira, pulseaza in online.

Social media marketing

Cum te pozitionezi si cum utilizeze instrumentele de social pentru a te sustine in promovarea curenta? Care sunt avantajele si oportunitatile reale ale acestora luan in considerare caracteristicile produselor sau serviciilor tale? Nu exista reteta unica, pentru ca totul contextual. Hai sa contextualizam impreuna oportunitatile tale si sa ne bucuram de rezultate!

Dezvoltare web

Fie ca este vorba de dezvoltarea unui website de produs sau de prezentare sau de aplicatii web, programatorii nostri te pot ajuta sa definesti mai clar cerintele, sa execute si sa masoare efectele directe si indirecte ale eforturilor tale.

SEO

Oricine vrea sa fie pe podium. In aceeasi masura, fiecare isi doreste sa fie in prima pagina pe google, sa aiba un ranking cat mai bun. Dar, desigur, locurile sunt limitate! Iar o victorie nu inseamna un asediu permanent. Iti putem spune care sunt astazi cele mai eficiente instrumente si  te putem ajuta sa le folosesti pentru a obtine SEO organic.  

Digital advertising

Ca o alternativa inteligenta la mediile traditionale de publicitate, digital advertising are meritul de fi mult mai exact: permite o targetare mult mai mai exacta, confera parghii de analiza, ajutare, masurare si raportare incomparabil superioare. Si in plus, consuma mult mai atent bugetele.   

Web Content

Generam continut unic si adecvat pentru cartea ta de vizita virtuala. Elaboram recomandari de organizare sau revizuire a structurii, cat si pentru fluxuri informationale – asa incat continutul unui website sa nu fie simple texte, ci informatii utile pentru vizitatorii tai si pentru promovarea serviciilor sau produselor vizate.