blog-image21

CSR sau picatura frumoasa

CSR-ul poate fi o metoda sofisticata de pozitionare, cu o intreaga strategie in spate, cu campanii, bugete, etc. Iar multe companii – fara pretentii corporatiste – tocmai de aceea lasa deoparte CSR-ul…

Dar CSR nu inseamna neaparat ca azi trebuie sa fii epic!
Poti incepe cu lucruri mici, caci mai bine putin decat deloc. Plus – ceea ce e mic pentru tine, poate fi minune pentru altii.

A lasa CSR-ul deoparte (pentru ‘mai incolo’) este un ‘pacat’ pe toate palierele posibile: uman, psihologic, comunicational… chiar si financiar! :-) Uita-te la un singur detaliu: care este profitul raportat pe 2014, care ar fi fost cota pe care o puteai dona si ce ar fi insemnat pentru alti oameni… Iar CSR inseamna mult, mult mai mult.

Te invitam la un exercitiu. Si la o cafea; sa discutam despre cum putem sa transformam impreuna componenta de CSR intr-un fapt real, util, frumos… Pentru ca fiecare picatura conteaza!

 

 

Related Posts

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

Your Comment*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>